در رزومه تحصیلی و کاری داشتن مقاله یک امتیاز بزرگ محسوب میشود. به همین دلیل یکی از دغدغههای دانشجویان به ویژه در مقطع دکتری نگارش مقاله است. و یکی از سوال هایی که همواره دانشجویان با آن مواجه هستند، چگونگی نوشتن مقاله است. چون هیچ کلاس و دورهای در دانشگاه وجود ندارد که مهارتهای نوشتن مقاله را به دانشجو آموزش دهد. در برخی از مراکز کارگاه مقاله نویسی برگزار میشود. و به افراد نحوه نگارش مقاله آموزش داده میشود.
هدف از کارگاه مقاله نویسی
چاپ مقاله در مجلات معتبر، یک کار دشوار برای بسیاری از دانشگاهیان است. گرچه دانشگاهیان از مزایای چاپ مقاله آگاهی دارند، اغلب به علت این که نمیدانند چگونه مقاله بنویسند، نمیتوانند مقاله چاپ کنند. اغلب دانشجویان با نوشتن پایان نامه آشنا هستند، اما ممکن است از نگارش مقاله چیزی ندانند. به طور کلی میتوان گفت، کارگاه های مقاله نویسی چارچوب آموزشی برای تمام دانشجویان و دانشگاهیان است. با این کارگاهها، دانشجویان چشماندازهای روشن و ماهرانه نوشتن مقاله را میآموزند. که سبب موفقیتهای علمی آنان در مراحل بعدی تحصیلی و کاری میشود. هدف از این کارگاه ها، آموزش نکات مقاله نویسی است.
ویژگیهای کارگاههای آموزشی مقاله نویسی
اغلب کارگاه های آموزشی مقاله نویسی یک روزه و چند روزه هستند. کسانی که در کارگاه های آموزشی تدریس میکنند، معمولاً افرادی با تجربه هستند و اغلب چندین مقاله نگارش کردهاند. در کارگاه های آموزشی راهنماییهایی صریحی برای نوشتن مقاله پژوهشی و مقاله ISI ارائه میشود. این آموزش ها شامل نوشتن چکیده تا نگارش نتیجهگیری است. در نهایت، شرکتکنندگان در انجام تجزیه و تحلیل و ارائه مقالات پژوهشی پیشنهادی خود مهارت کافی را کسب میکنند. این کارگاه طراحی شده است تا دانشپژوهان بتوانند دانش نگارش مقاله را کسب کنند. و بتوانند در فضای پژوهشی و بینالمللی با دیگران رقابت کنند.
سرفصلهای کارگاههای مقاله نویسی
در کارگاه های مقاله نویسی معمولاً موارد زیر آموزش داده میشود:
- نحوه نگارش متن مقاله
- فرآیند چاپ مقاله
- برنامهریزی برای چاپ
- انتخاب ژورنال
- مکاتبه با ادیتور و ژورنال و اکسپت و ریجکت
موسسه متفکران برگزارکننده کلاسهای مقاله نویسی به صورت عمومی و خصوصی است. برای کسب اطلاعات بیشتر به لینک «دوره علمی پژوهشی» مراجعه کنید.
برای شرکت در دوره های مقاله نویسی اینجا کلیک کنید.
روانشناسی کودکان