منظور از هزینه نوشتن مقاله کنفرانسی هزینهای است که نویسنده باید بپردازد تا بتواند یک مقاله را نوشته و سپس آن را چه بهصورت پوستری و چه بهصورت سخنرانی در یک کنفرانس ارائه دهد. ساختار و قواعد مقالهنویسی در مقالات کنفرانسی و پوستری تقریباً مشابه سایر مقالات علمی است؛ ازاینرو در نگارش چنین مقالاتی پژوهشگر باید زمان و هزینه مشابهی را برای مطالعه، جستجو منابع اطلاعاتی و انجام آزمایشها و تحقیقات مختلف (در صورت لزوم) صرف کند. هزینه و نحوه ارسال مقاله تفاوتی است که بین مقالات کنفرانسی و سایر مقالات علمی وجود دارد.
در این مطلب در مورد هزینه ارسال و چاپ مقالات کنفرانسی توضیح داده شده است.
هزینه شرکت در کنفرانسهای علمی داخلی و خارجی
هزینه شرکت در کنفرانسهای مختلف با یکدیگر متفاوت بوده و سردبیر هر کنفرانس این مبلغ را تعیین میکند. اساتید، دانشگاهیان، دانشجویان، افرادی که مقاله آنها بهصورت پوستر پذیرفته شده است و همچنین سایر افرادی که مقالهای نداشته و فقط بهعنوان یک مخاطب قصد شرکت در کنفرانس را دارند، باید این هزینه را بپردازند. معمولاً این هزینه برای افراد مختلف، متفاوت است؛ مثلاً هزینهای که برای دانشجویان تعیین میشود در اکثر کنفرانسها کمتر از هزینهای است که باید اساتید دانشگاهی بپردازند.
برای اطلاع دقیق از زمان برگزاری کنفرانسهای مختلف داخلی و خارجی به صفحه “کنفرانسهای در حال پذیرش مقاله” مراجعه کنید.
هزینهی دریافت شده از افراد شرکتکننده در کنفرانس صرف موارد زیر میشود:
- چاپ مقالاتی که بهصورت سخنرانی یا پوستر در طول کنفرانس ارائه شدهاند، در یک کتاب که دارای شماره شابک (ISBN) است
- صدور و چاپ گواهی حضور در کنفرانس برای تمام افراد شرکتکننده
- چاپ کارت شرکت در کنفرانس
- پذیرایی در روز افتتاحیه کنفرانس
- ناهار و هزینه پذیرایی بین سخنرانیها
- پوشه، خودکار، برگه، کیف، دفترچه و سایر مواردی که در روز کنفرانس به افراد شرکتکننده داده میشود
نویسندگانی که حداقل یک مقاله اکسپت شده برای ارائه در کنفرانس دارند، باید هزینه شرکت در کنفرانس را بهطور کامل بپردازند؛ اما اگر نویسندهای بیشتر از یک مقاله در یک کنفرانس داشته باشد، باید برای هر مقاله بیشتر، هزینه اضافی بپردازد.
برای اطلاع دقیق از هزینه مقاله کنفرانسی به وبسایت کنفرانس موردنظر خود مراجعه کنید. معمولاً در صفحه اول سایت هر کنفرانسی، در مورد این هزینه توضیح داده شده است.
مزایای نوشتن مقاله کنفرانسی
برای چاپ مقالات کنفرانسی و پوستری، دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی میتوانند از پایان نامه کارشناسی ارشد یا دکترا خود استفاده کرده و از آن مقاله استخراج کنند. هرچند اعتبار مقالات کنفرانسی و پوستری کمتر از مقالات isi است، اما میتوانند به قویی شدن رزومه شما در مصاحبههای شغلی و تحصیلی کمک کنند. از طرف دیگر، برای شرکت در کنفرانسهای داخلی و خارجی، دانشجویان دکترا میتوانند از دانشگاه خود کمک هزینه دریافت کنند. از این رو نوشتن مقاله کنفرانسی یک فرصت ویژه برای دانشجویان دکترا است تا بتوانند با هزینه دانشگاه در بزرگترین کنفرانسهای علمی که در داخل و خارج از کشور برگزار میشود، شرکت کنند.
سلام
میخواستم بدونم شما نحوه نگارش مقالع علمی ترویجی آموزش میدید؟ هزینه اش چقدر است؟
هزینه ارسال دو مقاله کنفرانسی بخ یک کنفرانس چقدر می شود؟