بحث و نتیجه گیری مقاله علمی

بحث و نتیجه گیری مقاله علمی

متن بخش بحث و نتیجه گیری مقاله علمی یک بخش مهم است. پس از نوشتن روش تحقیق مقاله نوبت به بخش بحث و نتیجه گیری (Results and discussions) می‌رسد. نوشتن این بخش یکی از بخش‌های چالش‌برانگیز نگارش مقاله است.  یافته‌های اصلی مقاله علمی و تفسیر داده‌های عددی به دست آمده، باید به روشنی در این بخش بیان می‌شود؛ به همین دلیل نگارش این بخش از اهمیت ویژه‌ای در مقالات علمی و مقالات ISS برخوردار است.

برای خواندن نحوه نگارش بخش نتیجه گیری مقاله به این صفحه مراجعه کنید.

خدمات تخصصی ژورنال یاب

انتخاب مجله، استخراج، ترجمه، ویراستاری و پلاجیاریسم

کلیه خدمات مربوط به آماده سازی مقاله شما از قبیل استخراج ، ترجمه، ویراستاری علمی و ساختاری و سنجش عدم سرقت علمی و انتخاب مجله در ژونال یاب به شما ارائه می گردد.

ارسال مقاله برای مجله با سطح دلخواه شما و اخذ پذیرش و چاپ مقاله

شما می توانید فرایند سابمیت مقاله خود را به متخصصان ژورنال یاب بسپارید. ما پذیرش و چاپ مقاله شما در مناسب ترین مجله با سطح دلخواه شما را تضمین میکنیم.

تاسیس و راه اندازی نشریه علمی

کلیه مراحل تاسیس نشریه علمی از اخذ مجوز تا راه اندازی سامانه های مدیریت نشریات و دریافت ایندکس های معتبر از قبیل علمی پژوهشی، ISI، Scopus، ISC و تبلیغات دریافت مقاله را برای شما انجام میدهیم.

متن بخش بحث و نتیجه گیری مقاله علمی

معمولاً  بخش

متن بخش بحث و نتیجه گیری مقاله علمی با یک مقدمه و ذکر دوباره اهداف مقاله شروع می‌شود. در مقالات انگلیسی از جملاتی مانند

….The present study was conducted to investigate the relationship between

و در مقالات فارسی از عبارت‌هایی مانند “پژوهش حاضر با هدف بررسی…” استفاده می‌شود.

در ادامه این بخش موارد زیر بیان می‌شود:

  • یافته‌ها: نتایج با عبارت‌هایی مانند ” …The first finding from the study was that ” بیان می‌شود. از جداول و نمودارها برای بیان نتایج استفاده می‌شود که باید بر اساس ترتیبی که در متن اصلی مقاله ذکرشده‌اند، شماره‌گذاری شوند؛ همچنین آماره‌های آزمون و مقادیر P-value در این بخش تفسیر می‌شود.

  • مقایسه با مطالعات قبلی: در این قسمت توضیح داده می‌شود که آیا یافته‌های پژوهش در راستای پژوهش‌های قبلی است و یا تناقضی وجود دارد. از عبارتی مانند عبارت زیر برای مقایسه استفاده می‌شود:

…A comparison of our results with previous studies showed that

  • محدودیت‌های مقاله: محدودیت‌های مطالعه به طور مختصر در این بخش بیان می‌شود. بسیاری از محققان از این موضوع خودداری می‌کنند زیرا احساس می‌کنند با این کار نقاط ضعف تحقیق برای سردبیر مجله برجسته‌تر می‌شود؛ اما نوشتن این بخش در واقع تأثیر مثبتی بر روی مقاله شما می‌گذارد زیرا مشخص می‌کند که شما درک عمیق از موضوع خود و همه جوانب آن دارید.

…The limitations of the present study includes

  • پیشنهادات آتی: در این بخش جنبه‌هایی از موضوع مقاله که هنوز بررسی نشده و ایده خوبی برای تحقیقات آینده هستند بیان می‌شود.

برای آشنایی با نحوه نگارش مقالات مهندسی کشاورزی این صفحه را بخوانید.

5/5 - (1 امتیاز)

مشاوره رایگان

شماره  همراه خود را در کادر وارد نمائید. تیم پشتیبانی ما با شما تماس می گیرند.